Salamon Viola

„Az önismeret nem azt jelenti, hogy eszköztelenné válok, az önismeret azt jelenti, hogy egyre több eszközt birtoklok és használhatok tudatosan. Ezek ott vannak bennünk!”

Daubner Béla

Salamon Viola

Salamon Viola vagyok, okleveles pszichológus és képzésben lévő kognitív viselkedésterápiás konzultáns. Alapszakos tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, a mesterszakot a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia specializáción. Egyetemi éveim alatt sokáig kutatónak készültem, azonban gyógypedagógiai asszisztensi munkám és az egyetemi kortárs segítői önkénteskedésem alatt tapasztalhattam meg, hogy mennyire izgalmas és szép folyamat valódi interakciók útján segíteni másoknak.

Azt gondolom az elmúlt pár év és a jelen globális eseményei még inkább megpróbáltatóvá teszik hétköznapi vívódásainkat és mentális jóllétünk fenntartását, ezért előfordul, hogy nem elegendőek az addig bevált megküzdési módszereink. Úgy érzem, hogy a nehézségek amellett, hogy akadályok, lehetőséget is kínálnak a fejlődésre és önmagunk mélyebb megértésére. Ebben támogatom klienseimet az igényeikhez és személyiségükhöz igazodó módszerekkel, különös tekintettel a felbukkanó érzelmek és gondolatok értelmezésére. Teljes elfogadással és érzékeny figyelemmel fordulok Önhöz, ezáltal szupportív környezetben közös gondolkodás útján dolgozzuk fel az újonnan megjelenő vagy visszatérő életvezetési problémákat, elakadásokat és önismereti kérdéseket.


Amiben segíteni tudok serdülőkorú és felnőtt klienseimnek:

  • Identitással, önismerettel kapcsolatos kérdések
  • Stressz- és érzelemkezelés
  • Aktuális és ismétlődő személyközi, kapcsolati konfliktusok
  • Önértékelés és önbizalom fejlesztése
  • Életvezetési nehézségek, bizonytalanságok a jövővel kapcsolatban
  • Pályaválasztás

Elérhetőség

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.