Komarovszky Zsófia

Komarovszky Zsófia

"Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok."

Carl Gustav Jung

Komarovszky Zsófia

Komarovszky Zsófia vagyok, pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon, jelenleg pedig integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens képzésen tanulok tovább. Eddigi szakmai pályafutásom során a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatnál sajátos nevelési igényű gyermekek és családjaik megsegítésében szereztem tapasztalatot, valamint fejlesztőközpontban dolgozó pszichológusként segítettem a hozzám forduló családokat, többek között szülőcsoport keretein belül. Szakmai tudásom bővítése fontos számomra, célom, hogy továbbképzésekkel minél több ismeretre és tapasztalatra tehessek szert, amellyel segíthetem a hozzám forduló gyermekeket, szülőket.

Munkám során a legfontosabbnak a rendszerszemléletben történő látásmódot tartom: hogy a gyermekekre csak a körülöttük lévő környezettel kölcsönhatásban, a teljes rendszer, mindenekelőtt a szülő-gyermek kapcsolat figyelembevételével tekinthetünk. Leendő szülő-csecsemő konzulensként szívügyem a kisgyermekek és a családok pszichés jólléte, legyen szó akár az egészen korai életkorokban jelentkező nehézségekről.

Jelenleg elsősorban óvodás- és kisiskolás korú gyermekekkel és szüleikkel vállalok konzultációs, tanácsadási folyamatot. Munkámat folyamatos szakmai szupervízió kíséri.

Amiben segítségükre lehetek:

  • beilleszkedési, beszoktatási nehézségek
  • étkezési, alvási nehézségek
  • szobatisztasággal kapcsolatos kérdések
  • viselkedésbeli problémák, nehézségek, hirtelen változások
  • változások a családban (kistestvér érkezése, költözés, veszteségek, családszerkezet változása)

Kérem, forduljanak hozzám bizalommal!

Elérhetőség

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.