Komarovszky Zsófia

Komarovszky Zsófia

"Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok."

Carl Gustav Jung

Komarovszky Zsófia

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon, jelenleg pedig integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens képzésen tanulok tovább. Eddigi szakmai pályafutásom során sajátos nevelési igényű gyermekek és családjaik megsegítésében szereztem tapasztalatot, valamint fejlesztőközpontban dolgozó pszichológusként segítettem a hozzám forduló családokat. Család- és gyermekjóléti szolgálat keretein belül jelenleg is foglalkozom kisgyermekes családokkal. Szakmai tudásom bővítése fontos számomra, célom, hogy minden további képzéssel több és több ismeretre és tapasztalatra tehessek szert, amellyel segíthetem a hozzám forduló gyermekeket, felnőtteket.

Munkám során a legfontosabbnak a rendszerszemléletben történő látásmódot tartom: hogy az egyénekre csak a körülöttük lévő környezettel kölcsönhatásban, a teljes rendszer figyelembevételével tekinthetünk. Leendő szülő-csecsemő konzulensként szintén elengedhetetlen, hogy a gyermekeket családjaik rendszerében, szüleikkel való kapcsolatukon keresztül szemléljem. Szívügyem a kisgyermekek és a családok pszichés jólléte, legyen szó akár az egészen korai életkorokban jelentkező nehézségekről.

Jelenleg óvodás-, kisiskolás- és kamaszkorú gyermekekkel és szüleikkel, valamint felnőttekkel vállalok konzultációs, tanácsadási folyamatot. Munkámat folyamatos szakmai szupervízió kíséri.

 

Amiben segítségükre lehetek:

 

Gyermekek esetén beilleszkedési, beszoktatási nehézségek; étkezési, alvási nehézségek; szobatisztasággal kapcsolatos kérdések; viselkedésbeli problémák, nehézségek, hirtelen változások; változások a családban (kistestvér érkezése, költözés, veszteségek, családszerkezet változása).

 

Felnőttek esetén életvezetési, párkapcsolati, munkahelyi nehézségek; önismeret, identitás kérdése; stresszkezelés; gyermeknevelési nehézségek.

 

Kérem, forduljanak hozzám bizalommal!

Elérhetőség

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.