Parti Benedek

Parti Benedek

 

Kedves Érdeklődő!

Magamról dióhéjban: Egy könyvmoly, kávémániás pszichológus vagyok, aki él-hal a hivatásáért. 

Otthonosan érzem magam az elméleti/kutatói, és a gyakorlati pszichológiában egyaránt. Számos tudományos kutatásban történő részvételem okán, kifejezetten fontos számomra, hogy munkám során klinikailag-igazolt, kutatásokkal alátámasztott technikákat alkalmazzak. 

Az ülések során alapvetően kognitív szemléletben dolgozom, de sokat merítek az egzisztenciális pszichológiából is. Emellett, nem rigiden egy adott módszerbe kapaszkodom, hanem klienseim saját egyedi személyiségének, értékeinek, stílusának, és szükségleteinek megfelelő módon dolgozunk.

A szakmaiságot figyelembe véve szeretek magamra partnerként tekinteni, aki értőn figyel, és maga is (minden szaktudásával együtt) saját személyiségével ott van ebben a nagyon személyes, egyedülálló, hús-vér kapcsolatban, ami az ülések során pszichológus és Kliense között zajlik. Beszélgetéseink során egy olyan biztonságos teret hozunk létre, ahol az ember legrejtettebb félelmei, gondolatai is megértésre, és elfogadásra találnak, ezáltal is serkentve a változást. 

Itt vagyok, hogy segítsek kitalálni, mire van szükséged a továbblépéshez, egy értékteremtő élet felépítéséhez, amelyet valóban önazonosnak érzel.

Szakmai képzések:

Képzésben levő pár- és családterapeuta

Képzésben levő CBT terapeuta

Képzésben levő Sorsanalitikus Tanácsadó 

Elérhetőség

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.