Horváth Annaréka

Horváth Annaréka pszichológus

"Nem az számít, hogy mi történik, hanem hogy mihez kezdesz vele."

Edith Eva Eger

Horváth Annaréka

Horváth Annaréka vagyok, okleveles pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető.

A munkám során sématerápiás szemléletben dolgozom. A célom, hogy a kliens jelenlegi nehézségei mögött megtaláljuk a gyerekkorából hozott negatív mintákat, megértsük a működését és empatikusan, de változtassunk a régi megküzdési módjain. Ehhez egyaránt alkalmazok kognitív, élményalapú és viselkedésterápiás technikákat is.

Pszichológusi munkám három pillére:

1. Egység. Az emberre, mint egészre tekintek. Nemcsak a tüneteire és a problémáira fordítok figyelmet, a célom nem az, hogy ezeket ideig-óráig megszüntessük. Helyette az egész emberrel foglalkozom, a gondolatai, érzelmei és viselkedése dinamikájával, hogy harmóniát teremtsünk.

2. Elfogadás. A hozzám érkező klienst úgy fogadom el, ahogy van és maximális empátiával fordulok felé, hogy érezze, biztonságos helyen van, megnyílhat.

3. Együttműködés. Az ülések során a klienssel közösen dolgozzuk ki a megoldás felé vezető tervet, amin aztán végigkísérem. A célom nemcsak az, hogy az adott problémát megoldjuk, hanem hogy olyan eszközök kerüljenek a birtokába és olyan erőforrásait találja meg, amik segítségével később egyedül is boldogulni tud.

Keressen bátran időpont-egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségeimen!

Elérhetőség

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.

Sántha Judit 2021. Minden jog fenntartva.